Разберете защо сервизът на MAN избира IBS-масите за ръчно почистване - Tech Industry

Разберете защо сервизът на MAN избира IBS-масите за ръчно почистване

Автомобилната индустрия е бурно развиваща се и това не е тайна за никого. Освен че в България има фабрики, които произвеждат автомобилни части, в страната ни функционират десетки сервизи. Без значение дали са официални или частни, във всеки от тях ежедневно се извършва ремонт и поддръжка на автомобили, пикапи, камиони, аграрни и други машини.

Предизвикателствата в тази сфера са много. Ето защо решихме да ви споделим как един от най-големите сервизи в България се справя с част от тях, използвайки маса за ръчно почистване IBS и IBS-обезмаслители.

Сервизът на MAN отблизо: с какво се занимават и какви са особеностите на тяхната дейност

MVB Trucks&Bus Bulgaria са официален вносител на немската фирма MAN. Ето защо в техния сервиз се работи по немски стандарт с цел клиентът да бъде винаги максимално удовлетворен. Ежедневно почистват части и компоненти, които имат допир до масла и греси, прах и други замърсявания. Обръщат огромно внимание на чистотата на частите и особено на големи агрегати като: двигатели, горивни системи, корпуси на скоростни кутии, диференциали и др., защото при тях едно замърсяване може да доведе до следващи проблеми.

Разберете защо сервизът на MAN избира IBS-масите за ръчно почистване - Tech Industry

Защо клиентите предпочитат IBS-масите за ръчно почистване и 100% екологичния обезмаслител Purgasol

IBS масите за ръчно почистване са общо 8 модела. Те могат да бъдат както компактни (с 50-литров варел с обезмаслител), така и големи (с 200-литров варел с обезмаслител). Принципът им на работа е еднакъв. В зависимост от инсталацията и целта ú на употреба се избира и IBS обезмаслител. С помощта на помпа почистващата течност се придвижва от варела към решетъчната работна повърхност на масата, където със специална четка се почистват съответните детайли.

  • Машините са лесни за инсталация и употреба;
  • Електричество е необходимо само за задействане на помпата;
  • Почистващата течност не се подгрява и работи отлично на стайна температура. Не се изпарява, нито замръзва. Безопасна е при работа и не дразни кожата при допир;
  • Един и същ обезмаслител може да се ползва за продължителен период от време (от 6 до 18 мес.)

Разберете защо сервизът на MAN избира IBS-масите за ръчно почистване - Tech Industry

С помощта на Тех Индустри MAN подбраха най-подходящия модел инсталация спрямо собствените си нужди. Те избраха IBS-маса, тип М с 200-литров варел с обезмаслител по избор. Именно този модел е най-търсеният сред нашите клиенти. С висока товароносимост до 250 кг и широка работна повърхност, инсталацията е подходяща за сервизиране на автомобили, камиони, тирове, корабен ремонт, строителни техника, селскостопански машини и други.

Абсолютният бестселър обезмаслител, предпочитан и от сервизите на MAN, е специалната почистваща течност Purgasol. Това е поносима от кожата и изключително неароматизирана смес на въглеродния диоксид. Почиства идеално индустриални части и обезмаслява замърсени с масла и грес повърхности. Тази течност е 100% рециклируема, като употребяваната смес се утаява на дъното на варела. За клиентите ни е огромно удобство, че екипът на Тех Индустри идва на място и извозва обработения препарат.

Разберете защо сервизът на MAN избира IBS-масите за ръчно почистване - Tech Industry

Свържете се с екипа на Тех Индустри, за да ви доставим вашата нова IBS инсталация

Освен в сервизи, IBS инсталациите се използват също в ремонтни бази, поддръжка в производствата, работилници и др. Те са пръв помощник навсякъде, където при разглобяване се налага омазнени части да бъдат почистени и ремонтирани.

Тех Индустри е официален представител за България на немския производител IBS Scherer. Ние сме инженерно-търговска фирма, специализирана в доставката на машини, оборудване и техническа химия за третиране на повърхности, обезмасляване на детайли, поддръжка и дезинфекция. Освен IBS-маси за ръчно почистване на части и детайли, предлагаме също автоматични миещи машини и разнообразие от технически спрейове и обезмаслители на същата марка.

Свържете се с нашия екип за допълнителна информация и въпроси:

Телефон: 032 / 34 25 55
Имейл: sales@techindustrybg.com
На място в офис: гр. Пловдив, бул. Марица 154