Тип M
Тип M
С висока товароносимост до 250 кг и широка рабoтна повърхност, този уред е приложим в поддръжката на машини и в сервизната дейност.
Тип L
Тип L
Почистващият уред IBS тип L има вана, в която можете напълно да потопите детайлите.
Тип K
Тип K
Почистващият уред IBS тип К е предпочитан модел от клиенти, които имат голям обем детайли за миене, но ограничено пространство, на което могат да поставят уреда.
Тип F
Тип F
Почистващият уред IBS тип BK50 е икономически изгодно решение за почистване на части.
Тип  F2
Тип F2
Почистващият уред IBS тип BK50 е икономически изгодно решение за почистване на части.
Тип G-50-I
Тип G-50-I
Почистващият уред IBS тип G-50-I е подходящ за измиване на разнообразни детайли при ремонта и поддръжката на техника и оборудване.
EcoCCompact
EcoCCompact
EcoCCompact е еднокамерна инсталация за индустриално почистване и консервиране на части и детайли с модифицирани алкохоли и нехалогенирани въглеводороди, работеща под пълен вакуум.
EcoCCore
EcoCCore
EcoCCore е почистваща инсталация с разтворители, която е създадена, за да отговори дори най-високите изисквания за техническа чистота.
Minio 85 C
Minio 85 C
Инсталацията за почистване Minio 85 C е компактно и изгодно решение за почистване с разтворители, оборудвано с двойна филтрация.
EcoCBase
EcoCBase
EcoCbase C2 е машина за почистване на детали, която работи с разтворители: нехалогенирани въглеводороди или перхлоретилен.
No data was found

За IBS Scherer GmbH

Създадена през 1967 година, фирма IBS Scherer GmbH e производител на ергономични и щадящи околната среда уреди за индустриално почистване на части, както и на нужните почистващи течности. Над 60 000 предприятия и сервизи в цяла Европа използват ежедневно продутките на IBS в поддръжката и ремонтите на техника и оборудване. Tech Industry е официален представител за българския пазар на продуктите с марка IBS.