Уебинар на Тех Индустри - Tech Industry

Тех Индустри организира уебинар на тема: UVC-дезинфекция в опаковането на хранителни продукти

Ако работите в производство от хранително-вкусовата промишленост, то този уебинар е за вас. Не го пропускайте, ЗАПИШЕТЕ СЕ СЕГА и ни гледайте на 21.10, четвъртък от 16:00 ч.

Организираме този уебинар, защото оптималната хигиена в производството е от решаващо значение в хранително-вкусовата промишленост

По време на производствения процес дори и най-чистите продукти се замърсяват чрез контакт с микроорганизмите във въздуха, по работните повърхности и в опаковъчните материали.

Дезинфекцията с UVC-светлина осигурява 24 часа защита и хигиена дори и в работещо производство. Третирането на въздуха и повърхностите с ултравиолетова светлина унищожава бактериите там, където те се появяват – без остатъци, още преди да се пренесат върху продуктите. По този начин се гарантира постоянно качество на продукцията през целия работен ден.

Целта на този уебинар е да дадем практически примери и разяснения за действието на UVC лъчението върху повърхности и опаковки, които влизат в контакт с хранителните продукти. Стерилните опаковки не само запазват качествата на хранителния продукт, но и удължават неговия срок на годност. Какви дози лъчение са необходими, влияе ли UVC-светлината на пластмасовия материал и има ли значение скоростта на линията – това са само част от въпросите, на които ще отговорим.

Още теми, които ще засегнем, са:

  • Действието на UVC лъчението върху бактерии, вируси, гъбични спори и плесени, както и разликите в дозите на лъчение
  • Приложение на UVC лампи за дезинфекция в опаковането на мляко и млечни продукти
  • UVC дезинфекцията в месопреработката
  • Решения за стерилно опаковане на ядки, чипс, солени и сладки изделия
  • Приложение на UVC облъчвателите в хладилни складове, зали за зреене, складови помещения
  • Живот и подмяна на UVC оборудването
  • Безопасност и сигурност на работното място

Лектори на уебинара ще бъдат:

Инж. Янко Зайков – Управител на Тех Индустри България ЕООД, със специалност машини и апарати за хранително-вкусовата промишленост

Инж. Иван Кавръков – Мениджър продажби в Тех Индустри България ЕООД, със специалност автоматика, информационна и управляваща техника

Модераторатор на уебинара ще бъде:

Петрана Зайкова – CEO и Surface Тreatment Еxpert в Тех Индустри България ЕООД, с богат опит в областта на химичното повърхностно третиране и почистващите системи, работещи със солвенти

Кои сме ние?

Тech Industry е специализиран доставчик на продукти, решения и услуги за индустрията – от технологии за химична обработка на повърхнини, през приложения на UVC-технологии за дезинфекция, до проектиране и доставка на спецализирано оборудване и инсталации. Нашият екип има дългогодишен опит в изграждането на индивидуални решения в областа на UVC дезинфекцията на опаковки, хладилни складове, производствени халета, процесна вода и много други.

Oчакваме ви на 21.10 от 16:00 ч. за една интерактивна презентация. Изпратете ни Вашите въпроси предварително на имейл: info@techindustrybg.com, а ние ще Ви покажем възможните решения по време на уебинара!