icon_-Blitz.jpg

IBS - бърз обезмаслител Blitz

За почистване на труднодостъпни машини и метални части в индустриалната поддръжка и ремонт. Разгражда мазнини, масла и ръжда. Изпарява се бързо и без остатък. Идеален за обработка на повърхности преди лакиране или лепене.
icon_Blitz-Z.jpg

IBS - бърз обезмаслител Blitz-Z

За почистване на труднодостъпни машини и метални части в индустриалната поддръжка и ремонт. Разгражда мазнини, масла и ръжда. Изпарява се бързо и без остатък – приятен лимонов аромат. Идеален за обработка на повърхности преди лакиране или лепене.
icon_CollageNEU-Tornado.jpg

IBS- безацетонов обезмаслител Tornado

Идеален безопасен заместител на обичайното почистване с бензин (пр.:почистване на спирачки) и обезмаслителен спрей, приложим в индустрията, производството, работилниците и т.н.. Почиства безпроблемно труднодостъпни машини и метални части.
icon_MultiFix.jpg

IBS-мултифункционално масло MultiFix

MultiFix е универсално приложимо мултифункционално масло: след кратко взаимодействие разтваря съединенията на ръждата и почиства като оставя временен слой, който предпазва от корозия. Идеално смазочно средство за всички части за движение.
icon_CollageNEU-MultiFix-Nutri.jpg

IBS-спрей за поддръжка MultiFix Nutri

MultiFix NUTRI е универсално приложимо мултифункционално и високоефективно масло: след кратко взаимодействие разтваря съединенията на ръждата и почиства като оставя временен слой, който предпазва от корозия. Идеално смазочно средство за всички части за движение. Съвместим при контакт с хранителни продукти според NSF-К1.
icon_EasyClean.jpg

IBS-пяна EasyClean

Изключително ефикасно почистващo средство с многостранна употреба, което премахва замърсявания бързо, без да разгражда или нарyшава повърхността.
icon_EasyFlow.jpg

IBS-смазочен гел EasyFlow

IBS- смазочен гел EasyFlow може да бъде използван навсякъде, където стандартните смазващи средства не помагат.
icon_Vivalub.jpg

IBS-верижен спрей VivaLub

IBS-верижен спрей VivaLub е специално разработен за дълготрайна вътрешна и външна смазка на задвижващи елементи. Идеален за употреба при моторни и велoсипедни вериги, зъбни колелa, червячни предавки, подвижни връзки, ролки, лагери и амбриажи.
icon_Actilub.jpg

IBS-смазочен бял спрей ActiLub

IBS- смазочен бял спрей ActiLub се използва за маркиране, както и за дълготрайно смазване на автомобилни и други механични части. Идеален за употреба в корабостроенето и строителни и селскостопански машини, както и за смазка на шпинделни устройства.
icon_PTFE.jpg

IBS-PTFE-Спрей

Мултифункционалния спрей със съдържание на PTFE е подходящ за смазване на вериги, зъбни колела, резби, задвижващи елементи, метални въжета и закрепващи елементи. NSF H1 разрешение за използване в хранително-вкусовата промишленост. Безопасен за употреба при случаен контакт с храни. IBS PTFE спрей отговаря на NSF стандарт.
icon_EL-Extra.jpg

IBS-Обезмаслител EL/Extra

Специалния обезмаслител е идеално приложим за почистване на упорити замърсявания от масла и смазки в индустрията, производствата, фината механика и електротехниката (вкл. в хранително-вкусовия отрасъл със NSF-K1-регистрация). Приложим е и при отстраняване на нагар, корозия и други втвърдявания по повърхностите.
© 2021 Tech Industry Bulgaria EOOD. All rights reserved.

Bulgarian (BG)

Our website is protected by DMC Firewall!