Ефективно и лесно почистване на шприц формите

За нашите клиенти от пластмасовата индустрия ние ежедневно доставяме решения за бързо, ефективно и лесно почистване на шприц формите, матриците и инструментите от производството. Поддържането на чиста шприц форма е ключов фактор за производителността и качеството на изделието. Бързите цикли и ниския брак зависят от добре почистените темпериращи канали на инструмента.

Ние предлагаме редица продукти, които ще улеснят ежедневната работа на вашия tool shop и ще намалят разходите за почистване.

Продукти

Решения за вашата индустрия

Ултразвукови вани

Надеждно и мощно ултразвуково почистване на всякакви компоненти и детайли в сервизната дейност и поддръжката на машини.

Уреди за почистване на шприц форми

Разгледайте решенията за бързо и ефективно почистване на матрици, шприц форми и инструменти.

Ръчни уреди за миене на части

Ръчните уреди марка IBS служат за измиване, обезмасляване и при необходимост дори консервиране на части и детайли.

КАЧЕСТВЕНИ И ПЪРВОКЛАСНИ УСЛУГИ

ПРОФЕСИОНАЛНИ УСЛУГИ ЗА НУЖДИТЕ НА ВАШАТА ИНДУСТРИЯ

УСЛУГИ

Управление на отпадъци от разтворители

Ние ще се погрижим за безопасно и екологично извозване на отпадъците от разтворители и чистители.

Монтаж и сервиз

Сервизиране на машини и инсталации на място при клиента или в наша база в град Пловдив.
FAQ

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Ако търсите решение как да достигнете до вътрешността на темпериращия кръг, разгледайте продуктите от гамата Cleantower Optisystem. Това е серия от мобилни уреди за почистване, промиване и консервиране на системи с водно охлаждане или затопляне. Навсякъде, където циркулират вода, масла и други флуиди, се появяват проблеми, свързани с отлагане на котлен камък, ръжда, бактерии и замърсявания. Уредите Cleantower достигат до вътрешността на темпериращите каналите и премахват напълно котления камък и ръждата. При това работят самостоятелно, за да можете да се концентрирате върху други задачи. Инвестирайки в такъв уред, вие спестявате сложните операции по разглобяване и демонтаж на матрици и шприцформи. Почистването с уред Cleantower възстановява термоохлаждащите или затоплящи функции на инструмента за по-бързи цикли и по-малко брак.

Ултразвуковите вани, които предлагаме, са разработени именно за работа с големи и тежки детайли, като матрици, шприцформи, калъпи, плочи и други части на инструментите в платмасовото производство. Ваните са оборудвани с платформа с висока товароносимост. Мощното ултразвуково почистване гарантира винаги бързи и ефективни резултати.

Клиентите, които ни се довериха

Свържи се с нас

Контакти