За TECH INDUSTRY

Тех Индустри България ЕООД е инженерно-търговска фирма, специализирана в доставката на машини, оборудване и техническа химия за  третиране на повърхности, обезмасляване на детайли, поддръжка и дезинфекция. Нашият екип има дългогодишен опит в изграждането на индивидуални решения за множество индустрии – металообработване, пластмасова индустрия, хранително-вкусова промишленост, производство на компоненти за автомобилостроенето.

Развитие и партньорство

В партньорство с едни от най-добрите световни производители, реализираме на българския пазар инженерингови проекти без аналог за постигане на техническа чистота, отговаряща на най-взискателните стандарти. Тех Индустри развива и успешно производство на собствена линия автоматични почистващи машини, изцяло по задание на клиента. Откриването на нова производствена база в Индустриален парк Марково, гр. Пловдив е резултат от постоянния ни стремеж към развитие и в основата на нашата бизнес мисия – да създаваме продукти с висока добавена стойност за нашите клиенти.

За 7 години на българския пазар Тех Индустри се наложи като доверен партньор за едни от най-големите производствени компании в България. Печелим доверието на нашите клиенти с експертиза, иновативни решения и индивидуален подход.

Портфолио

В нашето портфолио присъстват технологии и инсталации за химична обработка на повърхности, машини за почистване на детайли, UVC-технологии за дезинфекция. Внедряваме най-добрите, най-ефективните и икономически изгодни продукти при нашите крайни клиенти в България, като допринасяме ежедневно за технологичния трансфер, подобряването на качеството, безопасността на труд и опазването на околната среда в производствата.

Ценности

В ежедневната си работа се ръководим от най-добрите бизнес практики, основани на професионализъм, коректност и ефективност. Винаги се стремим към отлични резултати и да надскочим очакванията, което постигаме с усърдна работа и висока ангажираност. Като екип от млади и енергични личности, за нас от основно значение са постоянното усъвършенстване и работата в мотивираща среда - с възможност за обмен на знания и опит, както и добър баланс с личния живот.

Нашата мисия

Ние доставяме, внедряваме, проектираме, оптимизираме и поддържаме технологии и оборудване, които имат силата да подобряват качеството и сигурността в производствата на нашите клиенти, да удължават живота на техните машини и да усъвършенстват крайния вид на продуктите им. Стремим се към изграждане на дългосрочни отношения с нашите клиенти и партньори, основани на най-добрите етични и бизнес стандарти. Целта ни е да бъдем надежден партньор на българските произвеждащи компании и с индустриалните си решения да добавяме реална стойност към крайния продукт.

Визия за бъдещето

Чрез силата на технологичния трансфер и добрите практики в индустрията, ние създаваме предпоставки за по-добра производителност и конкурентоспособност на българските компании. Самите ние като производител винаги се стремим към развитие и подобрения, както на производствените капацитети, така и при квалификацията на екипа ни. Нашата визия е ясен призив за повече знания, иновации, продукти и услуги, които стимулират отговорността към околната среда и безопасността на работното място.

Сертификат за качество

Тех Индустри България ЕООД притежава сертификат за качество по стандарт ISO 9001:2015 от TÜV Rheinland със следния обхват: внос и доставка на оборудване и химикали за промишлеността, проектиране, производство и износ на оборудване за промишлеността, сервиз, гаранционно и извънгаранционно обслужване на оборудване за промишлеността- с качество, отговарящо на растящите изисквания на клиентите и всички заинтересовани страни.

Екип

Запознайте се с екипа

Нашият екип

Петрана Зайкова

Управител
p.zaykova@techindustrybg.com

Димитър Даллев

Продажби
d.dallev@techindustrybg.com

Янко Зайков

Инженер проекти
sales@techindustrybg.com

Стефани Апостолова

Администрация
info@techindustrybg.com

Клиенти, които ни се довериха

Имате нужда от доверен партньор? Потърсете ни.

Свържете се с нас и ние ще подобрим качеството и сигурността във вашето производство.