WAS 10.100
WAS 10.100
Водоразтворим концентрат за измиване и обезмасляване, съвместим с детайли и повърхности от алуминий
WAS 10.500
WAS 10.500
Универсално приложим неутрален концентрат за измиване, съвместим с детайли и повърхности от алуминий

UltraTechno Ви предлага химически агенти, който са съвместими както с ултразвуковата машина, така и с материала на детайлите, които ще почиствате
PDU 200/201/202 са специално формулирани водноразтворими концентрати, които улесняват почистването в ултразвукова вана и са подходящи за детайли от алуминий, стомана, мед, месинг, чугун и др.

Използват се както в индустрията, така и в сервизната дейност. Попитайте нашите специалисти за видове разфасофки и цени.

За IBS Scherer GmbH

Създадена през 1967 година, фирма IBS Scherer GmbH e производител на ергономични и щадящи околната среда уреди за индустриално почистване на части, както и на нужните почистващи течности. Над 60 000 предприятия и сервизи в цяла Европа използват ежедневно продутките на IBS в поддръжката и ремонтите на техника и оборудване. Tech Industry е официален представител за българския пазар на продуктите с марка IBS.

За Ultratecno

Компанията е основана през 1964 година във Валенсия, Испания. От създаването й до сега, фокусът на дейността е производство на машини и вани за ултразвуково почистване. Ultatecno е позната и наложена в индустрията марка, като продуктите се изпозлват в редица индустрии – стъкларска промишленост, кораборемонтан дейност, автомобилна промишленост, производство на пластмасови изделия и металообработка. Tech Industry е официален представител за българския пазар на ултразвуковите вани с марка Ultratecno.