UVpro лампи

UVpro лампите неутрализират до 99% от вирусите и бактериите в складове, производства, офиси, кабинети и др. помещения

През последните месеци проблемът с хигиената на работните и обществени места ескалира значително. Все повече компании потърсиха решения в тази област с цел да предпазят служителите и клиентите си от зарази, както и да подсигурят нормалното функциониране на бизнеса си.

UVpro лампите унищожават 99% от познатите вируси и бактерии във въздух, вода и различни повърхности. Как работят те?

UVC светлината е изключително ефективна срещу много видове бактерии, плесени, спори, вируси и други микроорганизми. Интензивното UVC лъчение, най-силно в спектралния диапазон от 254 Nm, променя ДНК-то на микроорганизмите, прекъсва клетъчното деление и предотвратява тяхната способност да се размножават.

UVC дезинфекцията е един от най-ефективните методи за елиминиране на вируси и бактерии в производства, клиники, складове и общи помещения

Дезинфекцията с UV-светлина има над 80-годишна традиция и сега, във времената на генномодифицирани продукти, промишлено производство на храни и устойчиви на антибиотици микроби, е по-важна от всякога.

UVpro лампи - Tech Industry

UVC технологията се развива с бързи темпове и се появят постоянни иновации. Вече се използват нови материали, така че UVC светлината действа там, където не може да се приложи химия или такава вече не действа. Именно това доведе до ренесанс на UVC технологията през последните 10 години и нашите решения са доказателство.

Tech Industry вече 5 години представлява на българския пазар решенията за UV дезинфекция с немската марка UVPro.

UVPro лампите могат да се вграждат във въздуховоди, да се монтират на стени или тавани. Те унищожат до 99% от бактериите и вирусите и са особено полезни най-вече в интервалите между почистването. Оптимално решение са за дезинфекция също в лаборатории, лекарски кабинети, естетични и SPA центрове, клиники, хладилни камери, асансьори и други помещения.

UVPro модулите действат срещу бактерии, микроорганизми, вируси, мухъл и др., като по този начин не се образува резистентност на бактериите и се избягва употребата на химически препарати. Лампите имат редица предимства, като най-важните са:

  • Над 12 000 часа издръжливост при непрекъсната работа;
  • Хигиена 24/7;
  • Ниски разходи за електроенергия;
  • Корпус, изработен от неръждаема стомана с монтажни отвори с електроника съгласно IP68 и защита с тефлоново фолио съгласно IFS и HACCP стандарт.

Екипът на Тех Индустри освен това посещава клиентите си на място и им помага с монтирането на UVC лампите. Към момента сме инсталирали модули за дезинфекция в производствени халета, въздуховоди, вентилация и климатични инсталации, транспортни ленти, лаборатории, клиники, хладилни складове и офис помещения.

Кои са най-търсените серии UVpro лампи за дезинфекция и къде се използват?

UVpro лампите от серия V се използват за дезинфекция на въздух и са перфектно решение за офиси, лекарски кабинети, лаборатории и складови помещения. Гарантират пречистена и свободна от микроорганизми среда. Монтират се лесно, а затвореният им корпус гарантира безопасна работна среда за работещите в помещенията. Предлагат се варианти за помещения от 50 м³ до 800-1000 м³.

UVpro лампа

UVpro лампите от серия FM са подходящо решение за дезинфекция в съдове, резервоари и канали на климатичната инсталация. UVpro FMD могат да се използват като двойни облъчватели. Фланцовите модули имат висококачествена електроника за стартиране за оптимална работа с UVpro лампите. По този начин се гарантира максимална мощност и трайност. Технологията с висока честота осигурява отлична ефективност и ниска консумация на енергия. Всички компоненти отговарят на германската директива VDI 6022 за хигиена на сгради и помещения.

UVpro лампа

UVpro лампите от серия WDS са облъчватели за монтаж на стени или тавани. Те се използват за дезинфекция предимно в производствени и складови помещения. Техният рефлектор се върти на 360° и позволява множество позиции. Например, през деня може да се насочи нагоре, като бива дезинфекциран въздуха в помещението над работещите в него хора, а през нощта може да се насочи директно към работните повърхности.

UVpro лампа

UVpro лампите EWR са воден реактор и са перфектно решение за дезинфекция на индустриални, процесни, охлаждащи и питейни води. Продуктовата гама обхваща разнообразни размери и мощности – от микрореактор с капацитет 60 л./час за водно охлаждане на медицинска апаратура, до реактори с индустриално приложение и капацитет на дезинфекция от 300 m³/час.

UVpro лампа

Свържете се с екипа на Тех Индустри, за да доставим вашата UVpro лампа за дезинфекция от вируси и бактерии

Тех Индустри България ЕООД е инженерно-търговска фирма, специализирана в доставката на машини, оборудване и техническа химия за третиране на повърхности, обезмасляване на детайли, поддръжка и дезинфекция. Ние сме официален представител за българския пазар на лампите с марка UVpro. 

Освен че внасяме разнообразните модели UVC лампи, нашият инженерен екип надгражда и модифицира уредите, така че да отговорим на персоналните изисквания на всеки клиент. Част от производствата, които ни се довериха, са: Бор-Чвор, Боровец, LB Bulgaricum, Мероне и други.

ВНИМАНИЕ: Лампите на UVpro НЕ са подходящи за домашна употреба. За да гарантираме безопасната експлоатация тези UVC модули, обслужваме само фирмени обекти.

Свържете се с нашия екип за допълнителна информация и въпроси:

Телефон: 032 / 34 25 55
Имейл: sales@techindustrybg.com
На място в офис: гр. Пловдив, бул. Марица 154