Тех Индустри ще участва в Месомания - Tech Industry

Тех Индустри ще участва в Месомания (04-07.11) с решенията за UVC дезинфекция при пакетиране на храни

И тази година Тех Индустри ще участва с щанд на изложението МЕСОМАНИЯ в Интер Експо Център в София.

Кога е събитието: 04-07 ноември
Къде ще ни откриете: Зала 1, Щанд 1С11

В рамките на четири дни Интер Експо Център ще приюти освен МЕСОМАНИЯ и още четири събития: Светът на млякото, БУЛПЕК, Салон на виното, ИНТЕРФУД & ДРИНК. Изложението ще се състои за 27-ми път и ежегодно привлича български и чуждестранни производители, търговци и посетители. Предпочитано място е за споделяне на опит и иновативни подходи и технологии от света на хранително-вкусовата промишленост.

Тех Индустри ще вземе участие в изложението с индустриалните решения за UVC дезинфекция за производства и при опаковане на храни

В хранително-вкусовата промишленост оптималната хигиена е от решаващо значение. Дори и най-чистите продукти се замърсяват по време на производствения процес заради контакта с микроорганизмите във въздуха, по работните повърхности и в опаковъчните материали.

UVC лампите намират широко приложение, защото осигуряват 24/7 хигиена, 365 дни в годината дори в работещи производства. Третирането с ултравиолетова светлина унищожава бактериите преди да се пренесат върху продуктите и по този начин гарантира постоянно качество на продукцията.

Модулите на UVpro имат 12 000 часа живот на батериите и работят с ниски разходи за електроенергия. Корпусът им е изработен от неръждаема стомана с монтажни отвори с електроника съгласно IP68 и защита с тефлоново фолио съгласно IFS и HACCP стандарт. Монтират се лесно и са много ефективни. Използват се за:

  • Дезинфекция на опаковки на поточната линия преди пълнене – фолио, тарелки, кофички, консерви и др.
  • Дезинфекция на въздух в хладилни камери, складове, столова, съблекални, офиси и др. помещения
  • Дезинфекция на процесни води
  • Дезинфекция в климатични и аспирационни системи

Специално за събитието подготвяме нова брошура, посветена на нашите UVC лампи. Посетителите на МЕСОМАНИЯ ще имат възможност първи да я разгледат и да получат безплатен екземпляр.

Приготвили сме също подарък за всеки гост! Какъв е, ще разберете, като ни посетите на място. Очакваме ви!