Тех Индустри представи индустриални решения за UVC дезинфекция за ХВП по време на Месомания 2020

С вкус на шоколад, аромат на кафе и разходка по Екватора премина изложението Месомания 2020. Екипът на Тех Индустри участва на специализираното събитие за производители на хранителни продукти, като представихме нашите индустриални решения за UVC дезинфекция.

Изложението премина при изключително високи мерки за сигурност, предприети от организаторите.

В периода 04-07.11 Интер Експо Център стана дом на пет мероприятия едновременно: Месомания, Светът на млякото, БУЛПЕК, Салон на виното, ИНТЕРФУД & ДРИНК. Изложението се състоя за 27-ми пореден път, като участие взеха български и чуждестранни производители и търговци. Традиционно тези четири дни бяха посветени на споделяне на опит, иновативни подходи и технологии от света на хранително-вкусовата промишленост.

Събитието отвори врати при изключително високи мерки за сигурност и съобразно всички указания на здравните власти относно успешното справяне с пандемията от COVID-19:

 • Щандовете на изложителите бяха разположени на отстояние един от друг
 • Движението на посетители беше еднопосочно и с дистанция от 1,5 м между посетителите
 • Носенето на защитни маски или шлемове беше задължително
 • Поддържането на стриктна хигиена беше безапелационно
 • Ръкостискането беше забранено

Тех Инудстри представи индустриални модули за UVC дезинфекция с широко приложение в хранително-вкусовата промишленост.

Тех Инудстри представи индустриални модули за UVC дезинфекция с широко приложение в хранително-вкусовата промишленост.

В Зала 1, щанд 1С11, екипът на Тех Индустри представи нашите индустриални решения за UVC дезинфекция на въздух, повърхности и процесни води. Те могат да се използват дори в работещи производства и в помещения като: хладилни камери, складове, съблекални, офиси, кабинети, столова и други.

UVC лампите за индустриална употреба, които предлагаме, са с марка UVpro. Произвеждат се в Германия и могат да се използват 24/7 без прекъсване. Унищожават 99% от познатите вируси и бактерии, като ги атакуват директно на мястото, където се появяват. Лампите са с 12 000 часа живот, което означава много дълъг период на експлоатация.

Специално за Месомания 2020 демонстрирахме вентилационен модул UVpro V500.

Със своята изчистена и високоефективна конструкция, UVpro V500 е идеалният дезинфекциращ модул за промишлена употреба в средния ценови сегмент. Един единствен уред има капацитета да дезинфекцира до 500 m³ въздух със средна доза на лъчение над 16 mJ/cm².

Вентилационният модул UVpro V500 притежава редица предимства като:

 • Широко приложение: в производствени и складови помещения, хладилни камери, и други
 • Специална решетка гарантира сигурност за служителите, като не пропуска UVC светлината
 • Лесен монтаж дори в съществуващи помещения
 • Подходящ за употреба дори и във влажни помещения
 • Приложение при температури от -10°C до +50°C
 • Високо разпределение на UVC-дозите чрез оптимална техника на завихряне
 • Мощност 500 m³/h и 16 mJ/cm²
 • Две вентилационни нива
 • Лесен за разглобяване и почистване

Вентилационният модул UVpro V500 е идеалният дезинфекциращ модул за промишлена употреба в средния ценови сегмент

Освен UVpro V500 представихме също специалния модул за дезинфекция на повърхности UVpro BFM. Този модел се инсталира директно на поточната линия и дезинфекцира опаковките преди процеса на опаковане и пълнене: фолио, станиол, кофички, тарелки, отвори на бутилки, консерви и други.

UVpro BFM фокусира облъчването с помощта на специален рефлектор и постига гарантирано унищожаване на микроорганизми по стените и дъното на опаковката. Модулът е високоефективен и изключително подходящ за целите на хранително-вкусовата промишленост. Монтира се лесно чрез две връзки върху рефлектора. Притежава Клас на безопасност IP68 и тефлонова защита от пропукване съгласно HACCP и IFS стандартите.

UVpro BFM модул за дезинфекция на повърхности.

По време на Месомания 2020 се проведоха също няколко фирмени презентации и демонстрации. Специален гост и през четирите дни беше кулинарът Реджеп Бадев, победител в „Hell’s Kitchen“, който вдъхнови с кукинг програмата си „Реджи Пица Кълекшън“.

На щанда на Тех Индустри нашият екип предлагаше индивидуална консултация на всеки, заинтересован от индустриалните ни решения и услуги.

Участвахме, защото осъзнаваме, че поддържането на висока хигиена във всяка индустрия е сред главните теми в новата реалност, от която станахме част. Благодарни сме, че с UVC модулите на UVpro помагаме за редуцирането на разпространение на вируси и бактерии. Вярваме, че продуктите ни дават сигурност, защитават служителите и помагат на бизнесите да продължат да функционират и да се приспособяват към промените и съвременните предизвикателства.

Благодарим на всички, които ни посетиха на Месомания 2020!

Ако и Вие искате индивидуална консултация от екипа на Тех Индустри относно решенията ни за UVC дезинфекция, попълнете тази форма и наш консултант ще се свърже с Вас при първа възможност: https://share.hsforms.com/1Sz43vt3WRW60yh5UFuKzgA2ujmp