IBS уред за почистване на части тип L

Почистващият уред IBS тип L има вана, в която можете напълно да потопите детайлите. Този уред е приложим в, производствата, при поддръжката на машини и в сервизната дейност:

 • Сервизи на автомобили, камиони, TIR
 • Ремонт на пътни превозни средства – влакове, автобуси, тролейбуси, трамваи, метро
 • Корабен ремонт
 • Сервизи на строителна техника, селскостопанска техника, мотокари и др.
 • Ремонт на помпи, мотори, хидравлично оборудване
 • Индустриална поддръжка

ПРИНЦИП НА РАБОТА

Към уреда се включва варел с IBS-почистваща течност със съдържание 50l. В зависимост от приложението, можете да изберете подходяща течност от различните IBS-обезмаслители. Варелът се позиционира под работната маса, като за по-голяма сигурност се препоръчва да бъде поставен в уловителна вана. Чрез задействането на крачния педал, помпата провежда течност от варела през накрайника с четката. Частите се поставят върху скарата и се измиват/изчеткват лесно под течащата струя. Замърсяванията изтичат обратно във варела, като се утаяват на дъното.

Помпата провежда чиста и свежа течност от горната част на варела, а замърсяванията е отлагат на дъното. Когато варелът се насити със замърсявания и почистващата сила на течността отслабне, можете да поръчате нов варел, като старият се взима обратно от нас. Обичайно нашите клиенти работят с дадена течност между 6 месеца и 2 години, преди да се наложи смяна.

Предимства на почистването с IBS-системата

Обезмалистелните течности на IBS не се нуждаят от загряване – работят на принципа на студеното почистване. Така спестявате време, енергия и други производствени разходи. Миенето става в затворен цикъл, без загуба на почистваща течност, без изливане в околната среда. Благодарение на многократното миене с една и съща течност преди всичко се спестява от производствени разходи.

Специална помпа

Патентованата помпена система на IBS е в сърцето на уредите. Помпата е самовсмукателна, спестява енергия и не се нуждае от техническо обслужване.

Вижте предимствата:

 • Помпата провежда само необходимото количество течност, което гарантира икономичната употреба на течността във варела
 • Не създава налягане и не пръска, като по този начин нямате загуба на течност
 • Провежда абразивни частици, в случай, че засмуче такива

Резервни части

Тех Индустри България ЕООД Ви доставя оригинални резервни части и подходящи аксесоари към Вашия уред за почистване на части:

 • Четки – мека, твърда или по-дълга: винаги в наличност и с бърза доставка
 • Предпазни ръкавици – устойчиви на разтворители, за безопасна работа при миенето и почистването
 • Уловителните вани за всички видове IBS-уреди – препоръчваме допълнително да се снабдите с уловителна вана, за да избегнете авария в случай, че течността изтече. Ваните са изпитани по TÜV и отговарят на изискванията за безопасност за околната среда.
Продукти от същата категория

Продукти

Продукти

Тип M
Тип M
С висока товароносимост до 250 кг и широка рабoтна повърхност, този уред е приложим в поддръжката на машини и в сервизната дейност.
Тип K
Тип K
Почистващият уред IBS тип К е предпочитан модел от клиенти, които имат голям обем детайли за миене, но ограничено пространство, на което могат да поставят уреда.
Тип F
Тип F
Почистващият уред IBS тип BK50 е икономически изгодно решение за почистване на части.
Тип F2
Тип F2
Почистващият уред IBS тип BK50 е икономически изгодно решение за почистване на части.
Тип G-50-I
Тип G-50-I
Почистващият уред IBS тип G-50-I е подходящ за измиване на разнообразни детайли при ремонта и поддръжката на техника и оборудване.
Тип G-50-W
Тип G-50-W
Почистващият уред IBS тип G-50-W е подходящ за сервизната дейност - за дребни и леки детайли.
Тип WD 100
Тип WD 100
IBS WD 100 е уред за ръчно почистване на различни части и компоненти в затворена камера.
Тип BK-50
Тип BK-50
Почистващият уред IBS тип BK50 е икономически изгодно решение за почистване на части.
Свържи се с нас

Контакти