Tech Industry Machtech 2021

Тех Индустри за 4-та поредна година ще бъде част от Machtech & Innotech

За 4-та поредна година Тех Индустри ще бъде част от най-голямото международно изложение в България за машини и технологии в металообработката MACHTECH & INNOTECH EXPO.

На щанда на компанията С8 в зала 3 на Интер Експо Център София, посетителите ще имат възможност да видят на живо иновативни решения за почистване на детайли в металообработката и серийното производство. Акцентът тази година ще бъде поставен върху автоматични машини за почистване и обезмасляване от водещите производители в индустрията. Изложбените експонати включват:

Тех Индустри се доказа като предпочитан и надежден доставчик на почистващи концентрати, автоматични миещи машини, ултразвукови вани, химия за обработка на неръждаеми повърхности и модули за UVC -дезинфекция.

На щанда на компанията ще имате възможност да се запознаете с екипа ни и да коментирате на място конкретни казуси и предизвикателства, които срещате при почистването и обезмасляването на компоненти в металообработката. За всички български компании, които са ориентирани към външните пазари, темата серийно почистване на детайли със сигурност е приоритет – екипът ни има дългогодишен опит в изграждане на цели линии и внедряване на технологии за почистване в едни от най-големите произвеждащи компании в България.

Нашите колеги ви очакват в зала 3, щанд С8!

Петрана Зайкова, CEO / Продажби

Франческо Мелило, Мениджър продажби Ecoclean

Димитър Даллев, продажби

Дияна Чанкова, маркетинг и продажби

Ако предварително искате да отправите запитване или да резервирате среща с нас по време на изложението, може да ни пишете на sales@techindustrybg.com.