EcoCwave - решение при почистване с препарати на водна основа

EcoCwave е високоефективна инсталация за индустриално почистване на детайли, работеща под пълен вакуум на принципа на изпръскване и наводняване на работната камера.

Инсталацията може да бъде конфигурирана с две или три отделни степени на почистване.

Специално разработените вертикални цилиндрични резервоари, подходящи за фино почистване, осигуряват оптимална поддръжка на почистващата течност за повече гъвкавост и подобряват качеството на процеса.

Клиентите могат да избират между два размера на работната камера и по този начин оптимират зареждането на детайлите. Това допринася за намаляване на разходите за единица продукция до минимум.

За Вашата машина EcoCwave, производителят Ecoclean предлага множество опции за индивидуално конфигуриране според Вашите изисквания.

Предимства

  • Универсално приложение: за различни операции при химичното почистване на детайли и обработка на повърхности, благодарение на възможността за конфигуриране на два или три резервоара
  • Иновативна технология, заемаща минимално пространство: само 5,5 кв.м (при инсталация с 2 резервоара)
  • 30% по-ниски разходи за единица продукция: чрез оптимизирано разположение на детайлите при зареждане на работната камера
  • Оптимизирана поддръжка на препарата: вертикалните, цилиндрични резервоари предотвратяват задържане на замърсявания- за разлика от правоъгълните резервоари; пълнoпоточна филтрация и регенериране на почистващата течност
  • 100% изсушаване: чрез горещ въздух и вакуум
  • Множество възможности за конфигурация: базисни опции, фино почистване, мониторинг на инсталацията, регенериране на препарата, решения за автоматизация
  • Интуитивно управление: модерен HMI-контролен панел за наблюдение в реално време на състоянието на инсталацията, диагностика на грешките и известия за сервизните интервали
  • Размери на кошницата /Д х Ш х В/: 670 mm х 480 mm х 300 или 400 mm и капацитет на зареждане: от 5 до 11 зареждания/ час в зависимост от размера на кошницата и броя на резервоарите
Продукти от същата категория

Продукти

Продукти

EcoCCompact
EcoCCompact
EcoCCompact е еднокамерна инсталация за индустриално почистване и консервиране на части и детайли с модифицирани алкохоли и нехалогенирани въглеводороди, работеща под пълен вакуум.
EcoCCore
EcoCCore
EcoCCore е почистваща инсталация с разтворители, която е създадена, за да отговори дори най-високите изисквания за техническа чистота.
Minio 85 C
Minio 85 C
Инсталацията за почистване Minio 85 C е компактно и изгодно решение за почистване с разтворители, оборудвано с двойна филтрация.
EcoCBase
EcoCBase
EcoCbase C2 е машина за почистване на детали, която работи с разтворители: нехалогенирани въглеводороди или перхлоретилен.
EcoCCube
EcoCCube
EcoCcube е инсталация за високоефективно почистване с препарати на водна основа. Подходяща е за почистване на детайли с разнообразна геометрия, след механичната им обработка.
Universal 81W
Universal 81W
Universal 81W намира широко приложение при индустриалното почистване на части и детайли, благодарение на модулната си конструкция и висока ефективност.
Свържи се с нас

Контакти