EcoCCore - Нови измерения в почистването с разтворители

Производителите на механично обработени детайли и компоненти са изправени пред все по-високи критерии за качество, едновременно с което нарастват и очакванията към индустриалното почистване. EcoCCore е почистваща инсталация с разтворители, която е създадена, за да отговори дори най-високите изисквания за техническа чистота.

Максимална гъвкавост и висока производителност при минимален разход

EcoCCore обединява предимствата на почистваща инсталация с разтворители, като освен това предлага лесно управление и усъвършенстван дизайн.

  • Изключително лесна поддръжка: иновативна, модулна конструкция за лесен достъп при обслужване
  • Интуитивно управление: благодарение на новия HMI-панел с интегрирана визуализация процесите се следят в реално време
  • Увеличен капацитет на зареждане: повишава производителността и намалява разходите за единица продукция
  • Подобрена адаптивност: за работа както с въглеводороди, така и с модифицирани алкохоли, в зависимост от производствените условия
  • Оптимизирана технология: за по-добро почистване на детайлите
  • Гъвкавост: максимална производителност благодарение на различни възможности за зареждане на работната камера, комбиниран филтърен корпус и опция за консервиране на детайлите
  • Размери на кошницата /Д х Ш х В/: 670 mm х 480 mm х 400 и капацитет на зареждане: 8-10 зареждания/ час
Продукти от същата категория

Продукти

Продукти

EcoCCompact
EcoCCompact
EcoCCompact е еднокамерна инсталация за индустриално почистване и консервиране на части и детайли с модифицирани алкохоли и нехалогенирани въглеводороди, работеща под пълен вакуум.
Minio 85 C
Minio 85 C
Инсталацията за почистване Minio 85 C е компактно и изгодно решение за почистване с разтворители, оборудвано с двойна филтрация.
EcoCBase
EcoCBase
EcoCbase C2 е машина за почистване на детали, която работи с разтворители: нехалогенирани въглеводороди или перхлоретилен.
EcoCCube
EcoCCube
EcoCcube е инсталация за високоефективно почистване с препарати на водна основа. Подходяща е за почистване на детайли с разнообразна геометрия, след механичната им обработка.
Universal 81W
Universal 81W
Universal 81W намира широко приложение при индустриалното почистване на части и детайли, благодарение на модулната си конструкция и висока ефективност.
EcoCwave
EcoCwave
EcoCwave е високоефективна инсталация за индустриално почистване на детайли, работеща под пълен вакуум на принципа на изпръскване и наводняване на работната камера.
Свържи се с нас

Контакти