Какви индустриални решения представи Tech Industry на Machtech & Innotech Еxpo 2022

За 5-ти пореден път Тех Индустри беше част от най-голямото в България специализирано международно изложение за индустриални машини и технологии – MACHTECH & INNOTECH EXPO 2022, което се проведе от 13-ти до 16-ти септември в Интер Експо Център (ИЕЦ).

Щандът на Тех Индустри беше посетен от стотици гости и партньори, които имаха възможността да разгледат отблизо иновативни машини за почистване и обезмасляване на прецизни детайли.
Върху 48 кв.м. площ бяха разположени част от високотехнологичните ни системи за почистване, които посетителите можеха да разгледат, да се запознаят със спецификите им и да разберат за последните тенденции в индустриалното почистване.

Решенията, с които компанията участва на тазгодишното изложение

Един от фокусите тази година беше инсталацията EcoCcompact – компактното решение за ефективно и икономично почистване на детайли. Инсталацията предлага висококачествено почистване при кратки цикли на работа, съчетано с максимална гъвкавост и различни почистващи програми. Независимо дали ще почиствате насипни детайли, като струговани или щанцовани части, или прецизни компоненти, с EcoCcompact ще постигате икономични и надеждни резултати по всяко време.

Като официален представител на лидери на пазара за индустриалното почистване, на изложението бяха показани също:

IBS – Автоматични миещи машини и уреди за ръчно почистване на малки детайли – болтове, лагери и други.
Автоматичните миещи машини на IBS са идеалното решение за почистване на засъхнали масла, смазки и замърсявания. Подходящи са за бързо и ефективно обезмасляване на разнообразни части от машини, помпи, инструменти и други. Тези машини имат напълно автоматизиран процес на миене и лесен принцип на работа. Замърсените детайли се поставят във въртящата кошница на машината, настройва се желаната температура, време за миене и се включва, а след приключване на миещата програма, машината се изключва сама.
Уреди за ръчно почистване на части IBS – Тези уреди са подходящи както за дребни части, така и за едрогабаритни детайли. Снабдени са с удобна и ергономична работна повърхност, върху която се поставят частите за почистване. Чрез натискането на крачен педал се изпомпва почистваща течност от IBS помпата и с помощта на четка се почистват замърсените детайли.

Ultratecno – Компактна ултразвукова вана за индустриално почистване. Тази висококачествена ултразвукова вана е изработена от неръждаема стомана, премиум нагревателни елементи и разполага с цифров дисплей за лесна навигация. Идеално решение е за поддръжка и почистване на инструменти, саниране и дезинфекция на медицински инструменти, оптични устройства и други малки детайли. Има изключително компактен дизайн и капацитет от 6,5 до 30л.

Cleantower Optisystem – Мобилни уреди за почистване, промиване и консервиране на системи с водно охлаждане или затопляне. Те са специално разработени за промиване и продухване на охлаждащи канали на шприц форми , топлообменници и темпериращи устройства. Тези уреди са изключително подходящи за почистване на водни батерии, климатични и охлаждащи системи.

Лекция за почистване и обезмасляване на детайли в металообработващата индустрия

Освен като изложител, Тех Индустри беше част и от съпътстващата програма на изложението. Петрана Зайкова – собственик на Тех Индустри и специалист с над 12 години опит в металообработващата индустрия, презентира на тема “Почистване и обезмасляване на прецизни детайли“ и разказа за част от новите тенденции в индустриалното почистване.

Благодарим на всички, които ни посетиха!

Екипът на Тех Индустри остава на разположение за въпроси и запитвания на имейл: info@techindustrybg.com.