logo-Pelox-200px.jpg
Pelox-T100.jpg

Продуктова информация

 

Изтеглете от тук:

Продуктова Информация - Технически лист

MSDS - Информационен лист за безопасност

Pelox AR 90 - алкален почистващ концентрат


Описание:

Препаратът Pelox AR 90 е течен алкален концентрат за разреждане с вода, със слаб мирис. Подходящ е за изделия от метал, неръждаема стомана, керамика, пластмаса и др. Отстранява различни замърсявания от производството, както и масла, греси и органични наслагвания по материала. 
Продуктът е комбинация от класически очистител и иновативен тенсиден комплекс, което го прави ефективен срещу широк спектър замърсявания.
 

Начин на приложение:

В зависимост от произхода и степента на замърсяване, продуктът може да се нанася директно, или да бъде разреден с вода в съотношение 1:1, 1:2 или 1:3. Прилага се на стайна температура, чрез пръскане, потапяне или ръчно нанасяне. Действието се подсилва, ако се приложи и механична обработка с подходяща четка. Препаратът може да бъде оставен да действа между 5 и 60 минути. След почистване трябва да се изплакне обилно с вода. При големи площи е желателно изплакване с водоструйка с високо налягане.  Ако повърхностите са силно омаслени, препаратът може да се загрее преди нанасяне, за по-добра ефективност.

Препаратът не променя оптически оригиналния вид на повърхностите.
Pelox AR 90 - алкален почистващ концентрат
© 2021 Tech Industry Bulgaria EOOD. All rights reserved.

Bulgarian (BG)

DMC Firewall is a Joomla Security extension!