Инсталация за почистване EcoCCompact

Компактното решение за икономично и ефективно почистване с разтворители

Предимства

 • Гъвкавост: за почистване преди, между и след производствените процеси, както и за консервиране на детайли
 • Технология, ориентирана към бъдещето: подходяща за работа както с нехалогенирани въглеводороди, така и с модифицирани алкохоли- в случай, че настъпи промяна в производствените условия
 • Намалени разходи за почистване на единица продукция: чрез оптимизация на разположението на детайлите при зареждане в работната камера
 • Изключителна техническа чистота на детайлите: чрез наблюдение на почистващата течност и честотнорегулиран процес на пълно потапяне
 • Интуитивно управление: HMI-контролен панел за наблюдение на процесите в инсталацията в реално време, диагностика на грешките и известия за сервиз на определени интервали от време. Интеграция с Industry 4.0
 • Лесна поддръжка: прецизната и компактна конструкция позволява бърз и лесен достъп при поддръжка
 • Индувидуална конфигурация: над 40 различни опции за конфигурация на базовия модел, според изискванията и нуждите на клиента
 • Размери на кошницата /Д х Ш х В/: 530 mm х 320 mm х 200 или 250 mm и капацитет на зареждане: 12 зареждания/ час

Защо EcoCCompact е най-подходящото решение за Вашето производство?

 • EcoCCompact е еднокамерна инсталация за индустриално почистване и консервиране на части и детайли с модифицирани алкохоли и нехалогенирани въглеводороди, работеща под пълен вакуум.
 • Инсталацията предлага висококачествено почистване при кратки цикли на работа, съчетано с максимална гъвкавост и различни почистващи програми.
 • С гъвкавата си модулна система (от 1 до 3 резервоара) EcoCCompact лесно се адаптира към индивидуалните нужди на клиента.
 • Инсталацията има широк спектър на приложение - от бързо почистване и обезмасляване до сложни операции за постигане на специфични изисквания за чистота.
 • Клиентите могат да избират между два размера на работната камера и по този начин да оптимизират максимално зареждането на детайлите за почистване. Това допринася за намаляване разходите за почистване на единица продукция до минимум.
 • За Вашата машина EcoCcompact, производителят Ecoclean предлага широка гама от опции, които да отговорят на Вашите индивидуални изисквания.

Предимства на почистването с нехалогенирани въглеводороди

Като изключително ефективно почистващо средство, нехалогенираните въглеводороди позволяват безопасна и икономична употреба на разтворители за отстраняване на масла, смазки и стружки между или след производствените процеси. Както малки предприятия със сравнително ограничени производствени капацитети, така и големи производства с децентрализирани почистващи звена, могат да се възползват от усъвършенстваната технология на почистващата инсталация EcoCCompact.

Разнообразните опции за програмиране- с потапяне, обезмасляване с пара и вакуумно сушене, създават оптимални предпоставки за постигане на изискванията за качество и функционалност в съвременните производствени процеси. Усъвършенстваната технология на EcoCCompact допринася за достигане на изключителна техническа чистота на детайлите: чрез наблюдение на почистващата течност и честотнорегулиран процес на пълно потапяне.

+359 32 34 25 55

+359 32 34 25 55

info@techindustrybg.com

info@techindustrybg.com

Office: Maritsa 154, 4000 Plovdiv, Bulgaria

Office: Maritsa 154, 4000 Plovdiv, Bulgaria

© 2021 Tech Industry Bulgaria EOOD. All rights reserved.

Bulgarian (BG)

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd