Инсталация за почистване EcoCBase

Базово почистване със солвенти

Предимства

  • EcoCbase C2 е проектирана за лесно внедряване в процеса на индустриално почистване.

  • Отличното съотношение цена - производителност прави машината много привлекателно решение, особено в периоди на ограничен бюджет за  инвестиции.

  • Компактната система е напълно стандартизирана, използва лесна, доказана технология и изисква малко пространство.

  • EcoCbase C2 работи с нехалогенирани въглеводороди като високоефективна и икономична почистваща среда за отстраняване на масла, мазнини, емулсии и стружки.

  • Машината може да се използва между или след производствения процес- в малки производства със сравнително малък производствен капацитет или в големи предприятия с децентрализирани станции за почистване.

Защо EcoCBase e най-подходящото решение за Вашето производство?

  • Производителите на механично обработени детайли и компоненти са изправени пред все по-високи критерии за качество, едновременно с което нарастват и очакванията към индустриалното почистване.
  • EcoCBase е почистваща инсталация за работа със солвенти, която лесно може да бъде внедрена в производствения процес.
  • EcoCBase предлага отлични резултати на почистване и висока производителност при минимална инвестиция
  • EcoCBase обединява предимствата на почистваща инсталация с разтворители, като освен това предлага лесно управление и усъвършенстван дизайн.

Предимства на почистването с нехалогенирани въглеводороди

Като изключително ефективно почистващо средство, нехалогенираните въглеводороди позволяват безопасна и икономична употреба на разтворители за отстраняване на масла, смазки и стружки между или след производствените процеси. Както малки предприятия със сравнително ограничени производствени капацитети, така и големи производства с децентрализирани почистващи звена, могат да се възползват от усъвършенстваната технология на почистващата инсталация EcoCBase.

Разнообразните опции за програмиране- с потапяне, обезмасляване с пара и вакуумно сушене, създават оптимални предпоставки за постигане на изискванията за качество и функционалност в съвременните производствени процеси. Усъвършенстваната технология на EcoCBase повишава производителността и намалява разходите за единица продукция.

+359 32 34 25 55

+359 32 34 25 55

info@techindustrybg.com

info@techindustrybg.com

Office: Maritsa 154, 4000 Plovdiv, Bulgaria

Office: Maritsa 154, 4000 Plovdiv, Bulgaria

© 2021 Tech Industry Bulgaria EOOD. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd