IBS-почистващи концентрати на водна основа

icon_WAS_10500.png

IBS- Неутрален концентрат за обезмасляване WAS 10.500

Течен, неутрален концентрат за обезмасляване на водна основа, за отстраняване на упорити замърсявания. Идеален за употреба в автоматични машини, спрей-инсталации, инсталации с „наводняване“ на камерата, както и уреди за ръчно почистване със загряване на разтвора. Разработен за широк спектър от приложения, поради отличната съвместимост с материали.
icon_WAS_10100.jpg

IBS- Алкален концентрат за обезмасляване WAS 10.100

Течен, алкален концентрат за обезмасляване на водна основа. Отлично обезмасляване и почистване в едно. Съвместим с почти всички повърхности. Идеален за употреба в автоматични машини, спрей-инсталации, инсталации с „наводняване“ на камерата, както и уреди за ръчно почистване със загряване на разтвора.

icon_WAS_20100.png

IBS- Препарат за ултразвукови вани WAS 20.100

Ефективен, алкален, индустриален препарат (високоефективен концентрат) на водна основа. Подходящ за приложение в ултразвукови вани, както и други методи на почистване. Благодарение на силната проникваща способност, отстранява дори упорити замърсявания на труднодостъпни места.
icon_WAS_30100.png

IBS- Препарат за безконтактно почистване WAS 30.100

Алкален, водоразтворим, течен почистващ концентрат — подходящ за приложение във всички пароструйки и уреди с високо налягане в индустрията и сервизите. Подходящ и за предварително напръскване.

icon_WAS_40100.png

IBS- Индустриален препарат за под WAS 40.100

Алкален почистващ препарат на водна основа (концентрат). Разработен за приложение в подопочистващи машини за ефективно почистване и поддръжка на подове в производствени помещения, сервизи, халета, цехове в различни отрасли.

icon_WAS_50100.png

IBS- Индустриален препарат WAS 50.100

Препарат с многостранно приложение в индустрията и сервизите. Високоефективен алкален препарат на водна основа. Готов за употреба (ready-to-use). Не изисква обозначаване съгласно ЕС-Директивите.

untitled-design.png

IBS- Концентрат за смоли WAS 60.100

Алкален концентрат на водна основа. Отстранявя безпроблемно смоли, битум, катран, нагари, замърсявания от масла и горива. Безопасен за околната среда и работното място. Икономичен, лесен за употреба.

© 2021 Tech Industry Bulgaria EOOD. All rights reserved.

Bulgarian (BG)

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd