Разгледайте всички видове IBS-Обезмаслители

icon_EL-EXTRA.png

IBS- специална почистваща течност EL/Extra

Почти без мирис, поносима от кожата и изключително неароматизирана смес на въглеродния диоксид. Бързо и изпаряващо се без остатък индустриално почистващо средство за промишлено използване като разтворител в индустриалното почистване на части и обезмасляване на повърхности.
icon_PURGASOL.png

IBS- специална почистваща течност Purgasol

Поносима от кожата и изключително неароматизирана смес на въглеродния диоксид. Бавно и равномерно изпаряващо се индустриално почистващо средство с лек омасляващ остатък за промишлено използване като разтворител в индустриалното почистване на части и обезмасляване на повърхности.
icon_RF.png

IBS- специална почистваща течност RF

С лек мирис, поносима от кожата и неароматизирана смес на въглеродния диоксид. Бавно и равномерно изпаряващо се индустриално почистващо средство с лек омасляващ остатък за промишлено използване като разтворител в индустриалното почистване на части и обезмасляване на повърхности.
icon_QUICK.png

IBS-специална почистваща течност Quick

Почти без мирис, поносим от кожата и неароматизиран органичен разтворител на базата въглеводород. Бързо и изпаряващо се без остатък индустриално почистващо средство за промишлено използване като разтворител в индустриалното почистване на части и обезмасляване на повърхности.
icon_SECUROL.png

IBS- специална почистваща течност Securol

Комплексна смес на въглеродния диоксид на основата на растително олио, с много мек мирис, поносима от кожата и изключително неароматизирана. Бавно и равномерно съхнещо индустриално почистващо средство за временна защита от ръжда за промишлено използване като разтворител в индустриалното почистване на части и обезмасляване на повърхности.
© 2021 Tech Industry Bulgaria EOOD. All rights reserved.

Bulgarian (BG)

Our website is protected by DMC Firewall!