IBS-Уред за почистване на части Тип G-50-W

Art-Nr.: 2120007

IBS уред за почистване на части тип G-50-W, IBS-маса, миене на части, маси за миене
IBS уред за почистване на части G-50-W

Описание

Почистващият уред IBS тип G-50-W е подходящ за сервизната дейност - за дребни и леки детайли. Благодарение на затворената конструкция работното място е винаги чисто и подредено. Предимства:

 • пести пространство
 • за сервизи на малогабаритна техника
 • работи с варел от 50 литра
 • варелът не се вижда, работното място изглежда чисто и подредено
 • бюджетен вариант, който обаче предлага всички останали предимимства на IBS-системите


Принцип на работа

Към уреда се включва варел с IBS-почистваща течност със съдържание 50l. В зависимост от приложението, можете да изберете подходяща течност от различните IBS-обезмаслители.  Чрез задействането на крачния педал, помпата провежда течност от варела през накрайника с четката. Частите се поставят върху скарата и се измиват/изчеткват лесно под течащата струя. Замърсяванията изтичат обратно във варела, като се утаяват на дъното.

Помпата провежда чиста и свежа течност от горната част на варела, а замърсяванията е отлагат на дъното. Когато варелът се насити със замърсявания и почистващата сила на течността отслабне, можете да поръчате нов варел, като старият се взима обратно от нас. Обичайно нашите клиенти работят с дадена течност между 6 месеца и 2 години, преди да се наложи смяна.

Предимства на почистването с IBS-системата

Обезмалистелните течности на  IBS не се нуждаят от загряване – работят на принципа на студеното почистване. Така спестявате време, енергия и други производствени разходи. Миенето става в затворен цикъл, без загуба на почистваща течност, без изливане в околната среда. Благодарение на многократното миене с една и съща течност преди всичко се спестява от производствени разходи.

Специална помпа 
Патентованата помпена система на IBS е в сърцето на уредите. Помпата е самовсмукателна, спестява енергия и не се нуждае от техническо обслужване. Вижте предимствата

 • Помпата провежда само необходимото количество течност, което гарантира икономичната употреба на течността във варела
 • Не създава налягане и не пръска, като по този начин нямате загуба на течност
 • Провежда абразивни частици, в случай, че засмуче такива

 
Безопасност
IBS-уредите отговарят на изискванията на европейските и германските норми за безопасност и са обозначени със знаците EU и GS. 

Гаранция 
IBS-уредите и помпите имат разширена гаранция от 3 години, важаща при употреба на уреда с IBS-почистващите течности. 

Технически данни

Товароносимост

50 kg

Варел

50 l

Работна височина

895 mm

Работна повърхност (вътрешни размери)

646 x 465 mm

Ел. захранване

230 / 50 V / Hz

Дължина

656 mm

Ширина

475 mm

Височина

1074 mm

Тегло (без варела)

25 kg

 

Принадлежности за IBS Уреди
Резервни части/ Аксесоари
Тех Индустри България ЕООД Ви доставя оригинални резервни части и подходящи аксесоари към Вашия уред за почистване на части:
 • Четки – мека, твърда или по-дълга: винаги в наличност и с бърза доставка
 • Предпазни ръкавици – устойчиви на разтворители, за безопасна работа при миенето и почистването
 • Уловителните вани за всички видове IBS-уреди - препоръчваме допълнително да се снабдите с уловителна вана, за да избегнете авария в случай, че течността изтече. Ваните са изпитани по TÜV и отговарят на изискванията за безопасност за околната среда.  


Обслужване и смяна на варел
При доставката на уреда, ние Ви предоставяме и актуално упътване за работа. По желание провеждаме и инструктаж на работниците. Разбира се, Вие сами можете да вземете уреда си от нашия склад, и да го пуснете самостоятелно в експлоатация. Смяната на варела можете да извършите както сами, така и да се възползвате от нашите услуги. При поръчка на нов варел почистващата течност, ние ще вземем напълно безплатно старият варел.

IBS200200.jpg
Обезмаслители и почистващи течности
IBS-обезмаслителите са специално разработени за приложение в уредите на IBS и са различни според крайната цел, която искате да постигнете в почистването в сервизната дейност или в индустрията. Предлагат се на разфасовки от 200л и 50л. Разгледайте обезмаслителите тук.
© 2021 Tech Industry Bulgaria EOOD. All rights reserved.

Bulgarian (BG)

DMC Firewall is a Joomla Security extension!