IBS уред за почистване на части тип F2

Art-Nr.: 2120018

IBS уред за почистване на части тип F2, мене на части, IBS-маса
IBS уред за почистване на части тип F2, мене на части, IBS-маса
IBS уред за почистване на части тип F2, мене на части, IBS-маса
-3_mini.jpg
Описание
IBS тип F2 е мобилен уред с широка повърхност и висока товароносимост. Много предпочитан за поддръжката на производствена техника, защото лесно и удобно можете да придвижите уреда, заедно с варела, в близост до машината, която ремонтирате в момента. Работи с 50-литров варел почистваща течност. Освен това Тип F2 намира широко приложение в:

  • Сервизи на градинска техника, резачки 
  • Сервизи на електроинструменти, бормашини
  • Ремонт и поддръжка на помпи, компрсори, хидравлика 
Принцип на работа
Към уреда се включва варел с IBS-почистваща течност със съдържание 50l. В зависимост от приложението, можете да изберете подходяща течност от различните IBS-обезмаслители.  Чрез задействането на крачния педал, помпата провежда течност от варела през накрайника с четката. Частите се поставят върху скарата и се измиват/изчеткват лесно под течащата струя. Замърсяванията изтичат обратно във варела, като се утаяват на дъното.
Помпата провежда чиста и свежа течност от горната част на варела, а замърсяванията е отлагат на дъното. Когато варелът се насити със замърсявания и почистващата сила на течността отслабне, можете да поръчате нов варел, като старият се взима обратно от нас. Обичайно нашите клиенти работят с дадена течност между 6 месеца и 2 години, преди да се наложи смяна.

Предимства на почистването с IBS-системата
Обезмалистелните течности на  IBS не се нуждаят от загряване – работят на принципа на студеното почистване. Така спестявате време, енергия и други производствени разходи. Благодарение на здравата и стабилна конструкция, Вие инвестирате в оборудване с дълъг живот. Миенето става в затворен цикъл, без загуба на почистваща течност, без изливане в околната среда. Благодарение на многократното миене с една и съща течност преди всичко се спестява от производствени разходи.

Специална помпа 
Патентованата помпена система на IBS е в сърцето на уредите. Помпата е самовсмукателна, спестява енергия и не се нуждае от техническо обслужване. Вижте предимствата
  • Помпата провежда само необходимото количество течност, което гарантира икономичната употреба на течността във варела
  • Не създава налягане и не пръска, като по този начин нямате загуба на течност
  • Провежда абразивни частици, в случай, че засмуче такива
 
Допълнителна поръчка на опции или модификации
Уредът може да се достави и с връзка за въздух под налягане или с капак. Всякакви желания на клиента могат да се изпълнят в кратки срокове. 


Безопасност
IBS-уредите отговарят на изискванията на европейските и германските норми за безопасност и са обозначени със знаците EU и GS. 

Гаранция 
IBS-уредите и помпите имат разширена гаранция от 3 години, важаща при употреба на уреда с IBS-почистващите течности. 

Технически данни

Товароносимост

100 kg

Варел

50 l

Работна височина

920 mm

Работна повърхност (вътрешни размери)

790 x 490 mm

Ел. захранване

230 / 50 V / Hz

Дължина

800 mm

Ширина

615 mm

Височина

1120 mm

Тегло (без варела)

43 kg

 

Резервни части/ Аксесоари
Тех Индустри България ЕООД Ви доставя оригинални резервни части и подходящи аксесоари към Вашия уред за почистване на части:
  • Четки – мека, твърда или по-дълга: винаги в наличност и с бърза доставка
  • Предпазни ръкавици – устойчиви на разтворители, за безопасна работа при миенето и почистването
  • Уловителните вани за всички видове IBS-уреди - препоръчваме допълнително да се снабдите с уловителна вана, за да избегнете авария в случай, че течността изтече. Ваните са изпитани по TÜV и отговарят на изискванията за безопасност за околната среда.  


Обслужване и смяна на варел
При доставката на уреда, ние Ви предоставяме и актуално упътване за работа. По желание провеждаме и инструктаж на работниците. Разбира се, Вие сами можете да вземете уреда си от нашия склад, и да го пуснете самостоятелно в експлоатация. Смяната на варела можете да извършите както сами, така и да се възползвате от нашите услуги. При поръчка на нов варел почистващата течност, ние ще вземем напълно безплатно старият варел.

IBS-обезмаслители, IBS специални почистващи течности
Обезмаслители и почистващи течности
IBS-обезмаслителите са специално разработени за приложение в уредите на IBS и са различни според крайната цел, която искате да постигнете в почистването в сервизната дейност или в индустрията. Предлагат се на разфасовки от 200л и 50л. Разгледайте обезмаслителите тук.
© 2021 Tech Industry Bulgaria EOOD. All rights reserved.

Bulgarian (BG)

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd