Специализирани решения за сервиза и поддръжката

IBS-системата

Никога не е било по-лесно да почистите частите при ремонта и поддръжката на Вашите машини, или в сервизната дейност! Вижте предимствата и лесния принцип на работа на IBS-системата
1
Всички IBS-уреди имат удобна и ергономична работна повърхност. Подходящи са както за дребни части, така и за едрогабаритни детайли. В зависимост от модела, товароносимостта може да достигне до 250 кг (а по специална поръчка, дори до 500 кг)
2
Помпата е сърцето на IBS-системата. Чрез натискането на крачния педал, специалната IBS-помпа провежда почистваща течност от горната част на варела. Детайлите се почистват с помощта на четката, под постоянно течащата струя. Замърсяванията се връщат във варела и се утаяват на дъното. Работата в затворен цикъл гарантира икономичен разход на течност, както и безопасна работа. 
3
Когато варелът с почистваща течност се замърси, той се заменя с нов. Замърсеният варел се извозва обратно като отпадък - без риск от попадане в околната среда!
IBS система за минене на части

IBS-Обезмаслителите

IBS - Специални почистващи течности
В зависимост от модела, IBS-системите работят с варели обезмаслители от 200 L или 50 L. Специалните почистващи течности са създадени на въглеводородна основа и отстраняват безпроблемно замърсявания от масла и смазки.

  • съвеместими с широк спектър от повърхности и материали
  • не съдържат вода и не причиняват корозия
  • не дразнят кожата на ръцете, имат мек мирис

IBS Автоматични миещи машини

Изцяло създадени от неръждаема стомана, за работа с препарати на водна основа 

  • Мощни и ефективни 
  • Изключително подходящи за сервизи и производства 
  • Висок капацитет на работа
  • За разнородни детайли 
  • Резултати с високо качествоIBS - специалните почистващи течности на водна основа представляват мощни концентрати за разреждане, които се загряват за допълнителна сила срещу упорити замърсяванияАвтоматични миещи машини IBS

Заявете консултация на място!

Ще Ви помогнем да изберете правилния модел IBS-система с подходяща течност

Кажете СБОГОМ на мъчителното обезмасляване

За IBS Scherer GmbH

Създадена през 1967 година, фирма IBS Scherer GmbH e производител на ергономични и щадящи околната среда уреди за индустриално почистване на части, както и на нужните почистващи течности. Над 60 000 предприятия и сервизи в цяла Европа използват ежедневно продутките на IBS в поддръжката и ремонтите на техника и оборудване. 
ibs-163px.png

Свържете се с нас

Тех Индустри България ЕООД

Пловдив 4000, бул. Марица 154

Тел: +359 897 002 312

Email: info@techindustrybg.com

© 2021 Tech Industry Bulgaria EOOD. All rights reserved.

Bulgarian (BG)

Our website is protected by DMC Firewall!