За нас

tech-industry_logo.png
Тех Индустри България е надежден партньор във всеки Ваш проект. Работата ни е професионална. Екипът ни се състои от хора с огромен опит. Можете да разчитате на нас във всеки момент.

С какво се занимаваме

Тех Индустри България ЕООД е специализиран доставчик на продукти, решения и услуги за индустрията – от технологии за химична обработка на повърхнини, през приложения на UVC-технологии, до проектиране и доставка на оборудване и инсталации. Нашият екип има дългогодишен опит в изграждането на индивидуални решения за множество индустрии – металообработване, машиностроене, хранително-вкусова промишленост и производство на компоненти за автомобилната индустрия.
Внедряваме най-добрите, най-ефективните и икономически изгодни продукти при нашите крайни клиенти в България, като допринасяме ежедневно за технологичния трансфер, подобряването на качеството, безопасността на труд и опазването на околната среда в производствата. Ежедневно се стремим да бъдем най-добрия партньор за българския пазар за производителите, чиито марки представяме, както и изряден доставчик за нашите международни клиенти.

Нашите постижения

Като сравнително нова компания на българския пазар, ние сме горди с нашите доволни клиенти и успешни проекти. Щастливи сме, че успяхме да направим толкова много, за толкова кратко време. Благодарни сме на всички чудесни колеги и партньори, с които работим и от които се учим!

0
индустриални
продукти
0
години
на пазара
0
доволни
клиента
0
обслужени
машини

Нашата Визия

Чрез силата на технологичния трансфер и добрите практики в индустрията, ние създаваме препоставки за по-добра производителност и конкурентоспособност на българските компании. Нашата визия е ясен призив за повече знания, иновации, продукти и услуги, които стимулират отговорността към околната среда и безопасността на работното място.

 

Нашата Мисия

 Ние доставяме, внедряваме, проектираме, оптимизираме и поддържаме технологии и оборудване, които имат силата да подобряват качеството и сигурността в производствата на нашите клиенти, да удължават живота на техните машини и да усъвършенстват крайния вид на продуктите им.

Нашите Ценности

Коректност към клиентите. Професионализъм. Лична ефективност. Позитивни взаимоотношения. Обмен на знания и опит. Работа в спокойна и мотивираща среда.

 

 

 

Сертификати

Тех Индустри България ЕООД притежава сертификат за качество по стандарт ISO 9001:2015 ot TÜV Rheinland със следния обхват: внос и доставка на оборудване и химикали за промишлеността, проектиране, производство и износ на оборудване за промишлеността, сервиз, гаранционно и извънгаранционно обслужване на оборудване за промишлеността. с качество, отговарящо на растящите изисквания на клиентите и всички заинтересовани страни.

© 2021 Tech Industry Bulgaria EOOD. All rights reserved.

Bulgarian (BG)

DMC Firewall is a Joomla Security extension!